12.02.10

Smth. про газету за 5 хвилин

Онлайн-варіант власної газети пропонує створити ресурс NewsCred. Я заповнила на сайті шаблон-платформу. Отримала професійне на вигляд електронне видання "UKRnews".  Плюси і розчарування...








Теми статей - які душа забажає. Рубрики можна обрати із запропонованих на сайті, можна додати свої. Статті, ілюстрації та відео, що пропонує пошуковик сайта, беруться із новинних агрегаторів.
Передовиці чи інші статті може писати і сам автор.

Плюси: 
  • Таким чином можна, по-перше, зібрати у вигляді газети той контент, який любиш читати, постійно відслідковуєш. Можна використати для презентації власноруч зібраного матеріалу.
  • По-друге, можна реалізувати свої творчі здібності і публікувати тут свої блоги. Аби не загубити свої "шедеври" на сторінках - можна для них відвести окрему рубрику чи шпальту. 

Мої розчарування:
  1. Українські сайти з кириличними текстами не вдалося підключити до показу у рубриках (Українську правду, Комерсант, даний блог). 
  2. Новини по заданій мною тематиці пошуковик вибирав тільки з певних ресурсів. Щоб вибрати, з яких точно видань  - треба їх завести в окрему рубрику.
  3. Така персоналізована газета по змісту може мати і авторський дизайн. Однак налаштуванню підлягає мало опцій. 
  4. Через день на мою скриньку почали приходити заголовки новин у моїх рубриках (їх кількаразові оновлення пртягом дня). Я не просила засмічувати мою скриньку! Власну газету довелося забанити через фільтр пошти!

Немає коментарів:

Дописати коментар